WEDSTRIJD Salaam Mechelen - Futsal Topsport Antwerpen  4 - 6  (2-1)

DATUM 26-10-2012  21:15

DOELPUNTEN 4’ Zitoune (1-0), 9’ Sababti (1-1), 15’ Belmhani (2-1), 23’ Achahbar (2-2), 27’ Zitoune (3-2), 30’ Achahbar (3-3), 33’ Hitou (3-4), 35’ en 37’ Ajouaou (3-6 en 3-6) en 38’ Belmhani (4-6).

VERSLAG Het deels vernieuwde Salaam (met een degelijke Witvrouwen in doel) zette tegen de landskampioen een puike wedstrijd neer. Vertrokken uit een sterke organisatie loonde de tegenaanval (1-0). De bezoekers hadden het moeilijk om de thuisploeg uit evenwicht te brengen. Een fout van Zouggaghi werd met rood bestraft en het gevolg was dat Mechelen met een knap 2-1 op het bord ging rusten. Midden de tweede helft kantelde de wedstrijd in het voordeel van de bezoekers die binnen de 5 minuten viermaal scoorden en de wedstrijd beslisten. De 230 kijkers en Bert Anciaux zagen dat dit Salaam nog van zich zal laten spreken.